Ось-ось, за мить линЕ дощами рясно

Ось-ось, за мить линЕ дощами рясно!
Розірве блискавка міхи небесні -
Громи розіллються у вогких пасмах
Свинцевих хмар. А нині - не шелЕсне,

Завмерло все!.. За хвильку застукоче
Важкими краплями стрімка червнева злива...
А потім сонце, як вінком дівочим,
Веселкою вквітчається  звабливо.


Рецензии