Чуття

Напої; відвертістю спраглії чуття,
Огорни знемогою аж до забуття.
Хай словами ніжними простір забринить -
Лише ми у всесвіті в цю чарівну мить!

Хвилі океанськії, пружна міць вітрил...
До зірок підноситься клекіт сильних крил...
Світ і час розчинений в мареві чуття -
Лише ми у всесвіті і серцебиття...


Рецензии