Можна жорстко слова карбувати

Можна жорстко слова карбувати.
А треба?
Можна крила тендітні ламати...
Об небо.
Душу можна безжально тесати
До м'яса,
Щоби суддям усім до смаку
Та окраса...
Можна бути таким, як усі -
Так простіше...
Але кличуть вітри, по росі -
Ген, де тиша!..
Надвечір'я дозрілим теплом
Спокушає.
Мрія студить гаряче чоло...
Щирим раєм.
Серця струни уміло звучать,
Без надриву.
Спліну легко змиває печать
Яв звабливий.


Рецензии