Людина слабка-2020

Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Людина слабка в цьому і полягає його принадність
душею відчуваємо що в мирі недосконалому живимо
але і дати опір почуттям іноді це велика складність
мабуть справжню любов у серці ніколи не знищемо...
Людина слабка в цьому і полягає його принадність
своїм уподобанням ніяк не зможимо ми протидіяти
але відшукати щастя на землі у кожного є здатність
треба всього навсього лише в себе зажди вірити...
Людина слабка в цьому і полягає його принадність
це ми зрозуміємо коли серце вщент собі розіб'ємо
але за урок життя нашій долі величезна вдячність
адже після її втручання удачу втрачену зустрінемо...


Рецензии