Вересневi думи

Серпневі дні вже відійшли,
І вересень вступив в права,
Мовчать озера і ліси
Ковтають сльози крадькома.

Стоїть безлюдна сіра даль,
Лиш зорі падають в долоні,
Знову безсоння і печаль,
Я нахиляю свої скроні.

Зі мною думи віч-на-віч
Їх я лишаю на папері…
Скидає шаль холодна ніч –
Піду закрию свої двері.


Рецензии