Укр. За три доби степами Укра1ни

За три доби степами України
я перетнув кордони областей,
де бачив все, що в рідних селах гине
від чого сльози капають з очей.
Не буду називати села, де живуть заможно
кому дісталась від розподілу земля,
а в більшості життя те неспроможне
і те село, в якому жив і я.
Через одну, дві хати у селі розвалля,
води немає навіть у ставках,
не можна говорити за дозвілля
і в мене, лише сльози на очах.
Хто ж відповість за те, що наробили?
в сільському господарстві паничі,
а те, що залишилось від Союзу, зруйнували,
а в мене сльози, навіть капають вночі.


Рецензии