Людинi не дано дiзнатися абсолютну iстину-2020

Дописано до слів Джека Лондона.

Людині не дано дізнатися абсолютну істину
вона на марні пошуки витрачає своє врем'я
наш досвід у житті має дуже різну глибину
адже у мислителя головне щоб була ідея...
Людині не дано дізнатися абсолютну істину
вона хоч і досвідчена але має грані вузьки
хоч і без потрібних знань віримо у містику
адже очевидне і неймовірне розбурхає думки...
Людині не дано дізнатися абсолютну істину
вона привносить мабуть у голові ще безлад
і краще зрозуміти хоча б маленьку частину
адже для скарбниці знань це безцінний вклад...


Рецензии