Квиток в життя

Квиток в життя нам доля  дарувала,
Маршрут і мапу також додала,
І цим вона ніяк не зволікала,
Бо щедрою вона для нас була.

Квиток в життя…на інші він не схожий,
Безколірний, безбарвний він такий,
На всім маршруті завжди дійсний, гожий,
Але буває він чомусь важкий.

Квиток в життя…його ми не загубим,
А здати? Це не зробимо ніяк.
Стає легким, коли життя ми любим,
І обміну не зробим за мідяк.

Квиток в життя самі не обирали,
Й маршрут ми не могли собі обрать,
Яким він буде, звісно що не знали,
По нього в черзі не прийшлось стоять.

Квиток в життя…ми дякуєм за нього,
Він дорогий…ціни йому нема.
Дарунок долі й Господа святого,
Дарований він зовсім недарма.

Квиток життя цінуймо, зберігаймо,
Без нього в нас – закінчений маршрут.
В безпечнім місці ми його тримаймо,
Бо він потрібен зараз нам і тут.

14.09.2020 р.


Рецензии