Я Море, налите по вiнця

Я – Море, налите по вінця
У Чашу Земного Буття…
Прозора, немислимо чиста
Божественна Сутність – Вода…

Я – Море… Миттєвість і Вічність
Поєднані у відчуттях…
Вітри перехресні, зустрічні
Пробуджують в серці Знаття…

Я – Море, що лине крізь пам'ять
На хвилях небачених змін…
Любов у Єстві нездоланна
Крізь шторми, крізь штилі, крізь тлін…

10.09.2020 Чорноморськ, Одеса


Рецензии