Скарб природи!

Вода буває чиста й кришталева,
Вода буває темна і брудна,
В ній віддзеркалюється ясність неба,
Вона усім для сили та життя дана.
 
Вода змиває пил з землі брудної,
Вода змиває бруд з спітнілих тіл,
Втамовує потреби спраглості людської,
Без неї не було б ні міст,ні сіл.

Вода-це надзвичайний скарб природи,
Який дарує  людям благодать,
Нам необхідно берегти всі води,
Які всю землю нашу будуть омивать.


Рецензии