Туктамасын

Шушы янгырлы козлэрдэ
Мин бер шигыр языр идем
Хэмдэ кунел сары сагышларда
Жэйге бишеклэрдэ тугел.
Сары сагышлардан сыга сыга
Назлар эзлим йоз мэртэбэ
Эллэ кояш чыкмас диеп
Эллэ яшим сон мэртэбэ
Кайдан белик донья хэлен
Хужа безгэ Ходайгына
Тик талмасын гына кулым
Туктамасын сулау гына.


Рецензии