Вересень-2020-2

У вересні ми майже стовідсотково впевнені
що теплі дні тримаються до першого дощу
а далі на похмуру непогоду ми приречені
сьогодні насолоджуйтеся ще сонцем досхочу...
Як гарно що висять ще на деревах листя
вони напів зелені і до кінця ще не пожовкли
і на гіллях ще зустрічається поодинока птиця
співають з ранку і хороше що не замовкли...
І більше всього дивує око небо синє чисте
воно і кольору єдиного без хмарних плям
і робить день осінній немов свято урочисте
і піднімає настрій щоб веселіше було нам...


Рецензии