океани щастя

..в тобі океани тої безмежної вірності,
теплоти, щирості, поваги, ніжності,
якою хочеться постійно лиш дихати,
в тобі благодать душі, де так тихо..
..заховаюсь в тобі, бо хочеться тої ласки,
щоб ти і далі читав мені свою казку
про те, що буває таке враз омріяне поруч,
де все навзаєм, де будуємо все власноруч..

910211..r


Рецензии