Без тебе-2020

Без тебе я своє життя не уявляю
і до твоїх очей як до рідних звик
в них я дивитися дуже полюбляю
і в мене досі ще запал не зник...
Без тебе я своє життя не відчуваю
йде від твоїх очей душевний аромат
по запаху їх де завгодно відшукаю
хоч і отримаю напевно - шах і мат...
Без тебе я своє життя не бачу
з твоїх очей ллється живчика нектар
якщо їх загублю я ж собі не пробачу
від них я завжди молод а не стар...


Рецензии