Нiхто, як ти

Я про все забуваю, якщо поруч ти,
Серце ритм відбиває, знов без самоти,
Будує мости
Від мене до тебе.
Я тебе відчуваю, ти тут у душі,
А життя знов кружляє, і біль на межі,
Такі віражі,
В обіймах у неба.

Приспів:
Ніхто, як ти, так любити не вміє,
Ніхто, як ти, мене не зрозуміє.
Ніхто, як ти, душу так не відчує,
Ніхто, як ти, ніжно не поцілує.
Ніхто, як ти, лиш ти одна,
Лиш ти одна, любов моя.

Знову чую твій голос, навколо весна,
Звуки серця – це соло, тепер не до сна,
П'ю щастя до дна
Я з ночі до рання.
Я люблю, як ніколи – знай, без вороття,
Не віддам я нікому, нема каяття,
Ти просто моя,
Ти – просто кохання.


Рецензии