Знання

Знання – вогонь палаючий,
Що палить всіх незнаючих.
Знання – це світло вибраним,
Що світить тільки зібраним.

Крокуй в знання недвпевнено,
Освічуй людям темряву.
Крокуй в знання лиш з ласкою,
Щоб світ творити казкою.

До кращого все змінимо
І світлом зло "затінимо".
В освіченні і в істині
Зростемо богочистими.

У радості, у щедрості
Крокуємо. Крокуємо!
Геть в сторону всі вредності!
В веселку все фарбуємо!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
13.09.2020
09:09
Усі права застережені. Будь-яке використання лише за письмової згоди автора.


Рецензии