Найправильнiше при розставаннi пiти-2020

Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Найправильніше при розставанні піти
і грюкнути дверима не прощаючись
тягар великий коли не маємо віни
і на примирення вже не сподіваючись...
Найправильніше при розставанні піти
і у коханні очі більше не дивитися
і слів потрібних не зможемо знайти
щоб далі при своєї думці залишитися...
Найправильніше при розставанні піти
навіть при цьому рукою не махаючи
кращі ретируються скоріше від біди
у долі взаєморозуміння ще благаючи...


Рецензии