Остання спов1дь

Як в одну річку двічі не ввійти -
Так і серця удвічі не з'єднати.
Ти шлях собі обрав до самоти -
Дарма й мені ілюзії плекати.

Не вернеться до витоків ріка.
Що ж? І моя любов зійшла водою.
Останню сповідь виведе рука,
А серце видихне: -"Господь с тобою!"


Рецензии