Тик икэу юк арада

Голлэр , чэчэклэр  илендэ -
Тугайларда йурэгэндэ ,
Эткэй , энкэй рухына , дип ,
Голлэр  чойдем  куклэргэ .

,, Эткэй , энкэй ,жир голлэре
Бэйлэмнэрен тотыгыз .
Балкып китсен , нурга чумсын
Хавадагы йортыгыз ! ,,

Кире сибелде чэчэклэр
Биеклэрдэн  -  алардан .
Голлэремне парлап салдым -
Икесе юк арада ,
Тик икэу юк арада ...
               
                Илюза  Нугаева .


Рецензии