судьба...

я так Борей захопилась
 що сама аж удивилась
хіба можна полюбити старого діда
щей з ним жити.
та  я теж стара  бабуся
жити з Борєю боюся.
ні не будемо общатись бо захочем зустрічатись.
цілуватись обніматись недай боже закохатись...
не пристойно люди добрі та
ми попробуєм
 бо ми хоробрі...
от проснулась совість появилася  гора думок
навіщо нам єднати долі
який із того толк...


Рецензии