корона вiрус розгулявся...

корона вірус в Україні появився
з другом гріпом тут зустрівся...

Китай мене сюди заслав
щоб заразити знищити
людей ...
створити повний їм завал

бо вних розмножилось гора бажань гора ідей...

ну перестань,..

я теж хотів їх знищити як ти

та мені уже кранти.
часник їдять горілку пьють
по утру дихнути не дають...

послухав вірус що говорить грип
і подумав мабуть я також вже влип...

сидять по норах посміхаються
над вірусом і грипом насміхаються
їдять часник горілку пьють не чихають і не мруть...


Рецензии