***

о Господи тобі нас жаль ?
коли скорботно нам
 коли печаль
від горя в душу залітає
і заживо людей зїдає...

прилетів смертельний час і Валєрочку забрав у нас...
серце витримало не розірвалось хоть так боліло і казалось скоро лопне і я помру цього не сталось...
 я не пойму

А чому?

розум каже
А ти в паспорта свого дивилась що як дівчонка захопилась
 і я остила бо боялась...
 що знов влюбилась...
мені казалось...

мені потрібні почуття
 щоб полічити душу і приукрасити тяжке життя

в якому жити мушу...
а хочу
жити  до путя
бо смерть задушить
покищо смерті не боюсь
з думкою про смерть гарно жити вчусь...

комар за щоку
укусив повечеряти крові просив...
я йому не розрішила
вбить комарика рішила
кругом мене він кружляє
хлопаю не попадаю.
вже пів ночі я не сплю
і ніяк його не вбью.

на побачення ходитиму
а одна в кімнаті житиму.


Рецензии