Любов для чоловiка це душi оголення-2020

Любов для чоловіка це душі оголення
і ми скидаємо з себе огрубілу шкіру
відчути щастя приносить задоволення
якщо ми знайдемо взаємність щиру...
Любов для чоловіка це душі оголення
взаєморозуміння його звісно окриляє
теплі слова тоді беремо для озброєння
якщо нас пробирає то внутрішньо міняє...
Любов для чоловіка це душі оголення
для милих глаз тільки роздягаємося
тоді у почуттів відбувається народження
якщо по справжньому ми закохаємося...


Рецензии