вспять не можливо

у кожного свої проблеми у кожного свої ділеми
у кожного свої путя
буду жити до путя
у кожного свій шлях широкий
потурбуюсь про ті кроки...
що дарують мені роки...
вже мені за сімдесят
я щаслива 
проживу життя я вспять...


Рецензии