живiть по людськи

жить в людей по людськи
ну ніяк не получаеться ...

а братовбивство получається

що це люди за наука

цеж жорстока дуже штука
невже родилися щоб когось вбити?
та ми родилися щоб все
любити,..
і надмірно тяжко працювати ..
щоб зброю в руки не змогли узяти...

щоб хотілось спочивати.
лагідно дружину обійняти...
діток в щічки цілувати...
і ласку лише ласку дарувати...


Рецензии