Осiнь i кохання

День осені  добіг вже  до завершень,
Вечірня гасне в небесах заграва
І вітер розпочав у косах танець,
Він дуже полюбляє цю забаву.
В садок злетів колише гілля вишні,
На яблуні старій зриває листя .
Мені приємно на все це дивитись.
Ніч огорта теплом в осінній тиші.
І зорі роздивляться з небес, - душа у сповитку, загорнута в кохання...
Чомусь не спиться.
А ніч шепоче, - спи засни і без  вагання,тебе твоє кохання не полишить.
Хай не шумлять вітриська злом
Первісним  і у душі не роблять протяг.
Зійшло кохання наче зірка
І  серце полонило  своїм дотиком.
Ніч добігає до кінця,
Світанок розгорнув куліси
І сонце викотив з небесного яйця
І народився день,в  якому я і ти.


Рецензии