Лише сiм нот

Лише сім нот, як сім джерел бездонних,
Зливаються в бурхливий океан.
Відносять нас від справ буденних,
Життєвих бурь розсіюють туман.

Лише сім нот сплітаються в букети
Мелодій ніжних, вічних, як весна.
І створюють з поетами дуети,
Щоб пісня завжди, як весна, цвіла.

Лише сім нот і в радості й в печалі,
Завжди нас супроводжують в житті.
Ведуть вперед в незвідані ще далі,
Щоб завжди жили ми в красі й доброті.


Рецензии