А у нашому колхоз

А у нашому колхозі ,
Я стояла на дворі,
І дивлюсь, як на морозі,
Танцювали снегірі.

А у нашому колхозі
Роздавали - простоту,
Я стояла на порозі,
Біля хати - замету.

А у нашому колхозі:
Гомонять і гомонять,
Як у бабок - язик довгий,
Скажеш слово - буде п'ять.

Як у нашому колхозі,
Ви знайдете - чудака:
Що з баяном на дорозі,
І станцює гопака.
Ох!!!


Рецензии