Пензель

Пензель с фарбами – скарбниця!
З ним рука мов чарівниця!
Замалюю сум і шкоду,
Відновлю дівочу вроду!
Якщо небо заіскриться,
Коли вдарить блискавиця,
Я додам зелений колір,
Враз засяє жовтий місяць
Та гукне в небо:  «Відкрийся!
Хай засяють в день і зорі!»


Рецензии