***

Ми  йшли до школи у дитинствi,
Нам грала музыка гучна,
Хтось слухов реп, хтось танцював тiктонiк,
Я слухав рок, i з ним я жив свое житя.

Ми пиво пили, на гiтарi грали,
Займались спортом, були молодi,
I десь дитинство загубили,
Дорослi зараз, вiрю, не старi.

Хтось вирiс з нами, iнших загубили,
Покинули ми золотi роки,
Молюсь я щоб зробити встигли
Хоч щось ми, поки ще живi.
10. 08. 2020


Рецензии