Точка зору Вишнього

                Пречистій Богоматері
                з любов’ю присвячується


1

Чистій любові —
чистий зір
у все Безмежжя
чистих зір!


Пречистій є злетіти —
                далі
в цей світлий
в серафічних зблисках світла
                День
що для душі
криштальної
криштальний
сердечність духу — вище йде
і цим повіє
в намірах пісень!


Про що ж,
які в душі живуть
більш наміри пісень?

Про Сонце що яснить
                в Пречистій
               що живе клич
             цей —
променистий
в с е  живить й кличе —
в серці чистім!


2

Як ясно було
Данте й Рафаелю
чом всі пізніші —
бачитимуть стелю
«Без Чистої високо
                не злетиш!»
Киш-миш — як без алмазу
                Зорі в серці
о я в операційній Тиші з тиш!

10.09.2020


Рецензии