Буяе-квiтне весна

Білий день – гордий птах,
Вірний крок вгору через страх,
Сонце на вустах.
Що і як, біль молю,
Все одно я тебе люблю,
З небом говорю.

Приспів:
Буяє-квітне весна,
Моя співає душа.
І ми з тобою удвох
Без різних зайвих думок.

Білий день – дивний світ,
Взмах крилом в небеса на зліт,
Щастя чистий слід.
Новий вміст, все як є,
Що в душі – це тепер твоє,
І на двох одне.


Рецензии