Пройшла зима

Я не тримаюсь за любов,
Вона сама мене тримає.
І розкриває крила знов,
Усе життя в душі триває.
Я не тримаю почуття,
Тепер у них є моя сила.
Ці неймовірні відчуття
Твоя душа лиш розпалила.

Приспів:
Пройшла зима,
Я не сама,
З тобою разом ми, як діти.
Тепер весна,
І не до сна,
В душі моїй буяють квіти.

Безодню відчуваю я,
В моїх долонях цілий Всесвіт.
Тому радію, що твоя,
Зника минуле, наче безслід.
Все більше я тебе люблю,
Слова тут зайві, непотрібні.
Що маю – все я віддаю,
З тобою стали такі рідні.


Рецензии