20-09-10-09244 Серпанок мiсяця UA

Серпанок місяця я бачу у очах
а зорі світляками - так далеко...
Мені здається, ту картину малював
для нас з тобою хтось з митців на небі...
Яскравий колір дня - щоб я знайшов
тебе у натовпі, серед мільйонів інших...
А темну ніч - щоб далі поруч йшов,
твоє цілуючи усміхнене обличчя...
.
Ілюстрація - із всесвітньої мережі


Рецензии