На самотi

Так складно усе,
Життя так заплуталось.
Час стрімко несе,
Не розібрати, що і як.
Інтриги плете,
А серце не слухалось.
Живе фуете
Знов легко робить, наче птах.

Приспів:
На самоті в полоні снів,
На самоті потоком днів.
Вмиває душу сильна злива,
Та все ж вона чекає дива.

Так дивно тепер,
Дні всі переплутались.
І біль відтепер
Якось сильніше по душі.
Тримаю світ весь,
Шляхи тінню сплутались.
То поруч, то десь,
Всі почуття знов на межі.


Рецензии