Хто е я

Вірою, правдою шукаю себе,
Кривдою, зрадою біль відчуваю.
Знову молитвами благаю в небес,
Власними битвами серце я краю.

Приспів:
Хто є я,
Де є я, де моя є правда.
Так чи ні,
Все в мені, і всьому я рада.

Далі і більше – що там буде і як,
День новий тішить, він змінює світ цей.
Та одне знаю, попереду маяк,
Тихо по краю – там, де моє місце.


Рецензии