Навiщо я вiд погляду твого страждаю-2020

Навіщо я від погляду твого страждаю
і відчуваю сильні почуття- не розумію
а може до останнього надію не втрачаю
і вірю серце жінки завоювати я зумію...
Навіщо я від погляду твого аж таю
і відчуваю - вогонь в середині горить
тоді і ніжність нескінченну я плекаю
і цю пожежу нажаль ніяк не зупинить...
Навіщо я від погляду твого сумую
не зміг я досі свій запал погасить
і те що доля нас звела я не жалкую
і впевнений тебе не зможу розлюбить...


Рецензии
Доля звела-тебе не зможу розлюбить?

Лариса Михнович   12.09.2020 12:09     Заявить о нарушении