Вересневий дощ-2020-2

Люблю я дощ за небесний запах
за те що заспокоює небесний дзвін
на вікнах сльози повислих крапель
мабуть як снодійне мають вплив...
Люблю я дощ за смішні калюжі
вони у відображеннях пики корчать
і коли плавають плями ще райдужні
в них це получається дуже творчо...
Люблю я дощ навіть і за грім
тоді у хмарах блискавка з'являється
скоріше хочеться сховатися у дім
і після нього так свіжо гуляється...


Рецензии