Я люблю Украiну

І як не любити тебе,
І як не пишатись тобою.
Дороги всі рідні тепер,
Не знайдеш у світі ніде,
Бо більше нема такої.

Приспів:
Я люблю Україну,
Я люблю свій дивний край.
Рідна вона, єдина,
Тут на Землі світлий рай.
Я люблю Україну,
Я люблю Батьківщину,
Ніжну, наче перлину.

А я насолоджуюсь тут,
І відпочиваю душею.
І трави, і сонце – все тут,
Від тебе до тебе маршрут,
Назавжди ти будеш моєю.


Рецензии