З Украiною в серцi

Де б я не була – ти тепер зі мною,
В серці назавжди одна.
В світі всі слова, зв'язані любов'ю,
Лиш тобі одній, моя.

Приспів:
З Україною в серці,
З Україною в душі.
Промінь сонця прол'ється
По невидимій межі.
З Україною в серці,
Її сила крізь дощі.
В унісон віра б'ється
З Україною завжди.

Все, що є в тобі – я люблю навіки,
Нероздільна ця любов.
Велич у собі, як широкі ріки,
Ти несеш у світ, немов.

Така одна, така єдина,
Моя Земля, моя Країна.


Рецензии