Нi кроку назад

Не благай відпустити,
Не благай все забути навік.
Я так хочу любити,
Зрозумій, почуття – це не гріх,
Я не зможу так жити.

Приспів:
Ні кроку назад,
І тільки вперед
З тобою разом удвох.
Ні кроку назад,
Мій світ відтепер
Лише для тебе, і знов
У серці квітне любов.

Не благай пропустити,
Не благай розлюбити тебе.
Я не в силах змінити,
Відчуття це сильніше небес,
Я не вправі згубити.


Рецензии