***

мене думки заполонили
у душі серденько нило...
як це буде і навіщо...?

насміхається життя ...

я й сама того не знала
 що любила папу ВІТЮ

І ЛЮБИТЬ НЕ ПЕРЕСТАЛА...

і  ЖИВУ НЕ ДО ПУТЯ...

бо чекаю принца з майбуття...


Рецензии