Ми з тобою разом усього лише 24 години

Ми з тобою разом усього лише 24 години,а за відчуттям наче багато років
А я тебе кохаю палко,а я захоплююсь тобою наче самою цікавою книгою
Ти мене захопила-наче стратегічний обьєкт
Я тобі готовий був здатися завчасно,як тільки я тебе побачив
Твої палкі гарячі очі-дурманять голову мені
І я тобою п‘янію,наче ніколи не пив
Ти мене вразила своєю кульою кохання намертво-прямо у сердце
Я твоя перемога,твій курортний роман
І хочу аби доба ця не кінчалась-аби довше насолодитися тобою
Хочу скрутити на годинниках стрілки-і знову тебе зустріти
Закохатися ще палкіше аніж зараз
І хочу аби ця доба була довжиною в життя
Я твоя іменна статуетка,я твій трофей
Ми проживемо довге сумісне життя-якщо скрутимо на годинниках циферблата стрілку


Рецензии