Як же я тебе кохаю нiжно

Ти неперевершена наче захід сонця десь на узбережжі
Ти так чарівно пахнеш квіткою вирощеною в власному квітковому садку
І так чарівно,ніжно,палко ти мене цілуєш,наче сонце обіймає гарячими мене промінням
Тіло твоє ніжне схоже на сон у немовля
І ми в коханні зізнаваясь один одному-проводжаєм сонечко за обрій
А я твої палкі вуста цілую-ніжно,наче це останній поцілунок наш
Мені забракне часу тобою насолодитися кохана,адже час біжить невтомно і усі кудись ми біжимо весь час
Я не забуду вуста твої солодкий мед
І ті обійми ніжні-як батьки обіймають своє немовля
Втечемо з тобою одного разу за обрій-будемо усе життя милуватися один одним
І ніколи не покинем кохання наше-адже так гармонійно доповнюємо ось цю нашу з тобою солодку картину
В музеї картина наша збере навколо себе не одну тисячу цікавих глядачів
Про нас колись напишуть книгу-про кохання,добру,з щасливим кінцем
Шекспір написав свою трагедію про Ромео і Джульету,а у нас буде усе навпаки вкінці


Рецензии