Полон кохання

Як дивовижно жити у твоєму полоні,
Бачити радість , та ніжність в твоїх очах .
У цьому полоні ,  торкатись  твоїх долоней,
В дивовижном полоні, в якому я вільний як птах.

У полоні твоему , тебе я благаю,
Не втрачати до мене свого кохання .
Не забувати цього , солодкого рая.
Це єдине до тебе благання,та мое бажання.

09.09.2020


Рецензии