Сенсиз журок

Сенсиз жаным,
Ээн тамдай байкуш журок,
Суз тартып сыны кетип сырты тулоп.
Сен чыккан каалгада кара кулпу,
Бир гана умут аттуу мышык журот

Бир кезде жаны эле, жарык эле,
Конок эле кун сайын аруу тилек.
Ээси жок копко турбас кеттин мейли,
Калбайт чыгаар бир гана мышык туноп

#стихи #стихиТК


Рецензии