Про невдячнiсть

Ті кого ти вчив літати, може таке статись
Будуть з часом на Вас srАtи
І куди діватись?
..........................
Очевидне неймовірне
Є у нас така БІДА.
Ти йому вкладаєш душу
А він тобі…
Таки ДА!
09.09.2020р.


Рецензии