***

"...Поклади якщо хочеш на мене вину..."
Не знецінюй здобуте  - про єдине прошу.
Так багато моментів й щасливих годин
Стільки спогадів теплих, де ти був не один...

Бумбокса "ДШ" пророче звучало
Її і "Побачимось" засоціювала
Він нашу історію в своїх піснях виридав
Неначе найперший про нас усе вивідав

В віршах і молитвах як знахарка вишепчу...
Як знати чи гріх цей коли-небудь виплачу?
Стонадцять днів поспіль без тебе як витерплю?
Сто тисяч раз каятимусь, та чи вимолю?


Рецензии