Я - думав

З епохою ново;ю
Я думав: новий вік
Обійдеться без бою,
Розрухи і калік.
 
Я думав: жити буду,
Як до сьогодні жив,
Без похоті і блуду
І без убивчих жнив.

Я думав, що… неначе,
Умом звихнулись ми,
Такої ще не бачив
Гарячої зими.

Нагадую відкрито:
Тут не моя вина –
Я думав: прийде літо,
А от… прийшла війна.


Рецензии