Жолугууга келчи

Жолугууга чакырсам келесинби,
Журогумо жылуулук бересинби?
Жан кыйналып озунсуз турганымды,
Жалжылдаган жаз гулум сезесинби?

Тартып алгам козумо элесинди,
Татынанды каректен коросунбу?
Ымыркайдай эреркеп кутуп жатам,
Ак суйуунун бешигине болошунду.

Жок дебечи, отуном, суранамын,
Жаш балача жолуксак кубанаармын.
Балдак менен басып жургон журогумду,
Айыктырчы алтыным, аяп дартын

Суйгом, суйом, суйо берем тажабаймын,
Сен бар учун тируумун, мен да бармын.
Баардыгынан бийик дагы, ыйык дагы,
Бажырайган периштем сенин баркын
Тамерлан Кенесаров
#стихи #стихиТК


Рецензии